naar de beginpagina
FOTO3
FOTO2
FOTO1
FOTO4
pdf versieUitbreiding Laar en Berg

Laar en Berg is een scholengemeenschap voor Havo, Atheneum en het International Baccalaureate. De school is gehuisvest in een kenmerkend gebouw uit eind jaren '60 wat aan de rand van Laren gelegen is. Op het grote en groene schoolterrein heeft de school een hardloopbaan en een multifunctioneel sportveld.

Omdat de school dringend behoefte heeft aan extra ruimte heeft Architectuurbureau een ontwerp gemaakt voor een uitbreiding met 4 groepsruimten. Daarbij worden twee lokalen uitgebreid tot een auditorium en een zaal voor performing arts. Langs de gangen is ruimte gemaakt voor studiecoupe's, vitrines en bergruimte.

klik voor projectinformatie

projectnummer 1217
projectnaam Uitbreiding Laar en Berg
programma groepsruimten, auditorium, zaal voor performing Arts
adres Langsakker 4
plaats Laren
opdrachtgever AT scholen

verstop projectinformatie